Go!Gaming introduceert haar vijfde gaming spot in Nederland

Go!Gaming introduceert haar vijfde gaming spot in Nederland

22 november 2022

Opnieuw goed nieuws voor de spelers en liefhebbers van esports in Nederland! Recent schreven we al over de opening van de gloednieuwe Predator Esports Lounge bij de Universiteit Twente en het ambitieuze Samsung Innovation Campus-initiatief in het H20 Virtual Sports Centre, en nu gaat het opnieuw over de opening van een state-of-the-art gaming spot in ons land. Pathé, dat vooral bekend is als vertrouwd bioscoopmerk in Nederland, heeft afgelopen weekend namelijk de vijfde locatie van haar Go!Gaming-concept geopend. Net als bij de introductie van de eerste vier vestigingen is ook de vijfde gaming spot van Go!Gaming het resultaat van de samenwerking tussen Pathé en het H20 Virtual Sports Centre in Purmerend.

Wat is Go!Gaming?

Sinds zaterdag 19 november 2022 kunnen liefhebbers van esports in Nederland zich ook in Nijmegen vermaken bij een hypermoderne Go!Gaming gaming spot. Gesteund door hoogwaardige gear en equipment, waaronder racing seats van Playseat en RTX-videokaarten van Nvidia, kan iedereen de nieuwe spot een bezoekje brengen om het tegen vrienden of andere gamers op te nemen in een hele reeks aan populaire esports titels. Zo zijn, onder meer, Fortnite, League of Legends, en Forza Horizon 5 te spelen bij Go!Gaming. Maar wat houdt het Go!Gaming-concept nu eigenlijk in?

Go!Gaming is een project van bioscoopketen Pathé in samenwerking met het H20 Virtual Sports Centre in Purmerend, een van de grootste online en offlineplatforms van ons land waar esports, gaming en technologie bij elkaar worden gebracht. Samen zetten zij bij de locaties van Pathé-bioscopen state-of-the-art gaming locaties op waar gamers, esporters en bezoekers samen kunnen gamen met de beste en nieuwste game consoles en pc’s. Sinds de opening van de locatie in Nijmegen telt ons land vijf Go!Gaming-locaties, aangezien er in het recente verleden ook al spots werden geopend in Rotterdam.

Exclusieve Go!Gaming events

De eerste locatie van Go!Gaming in Nederland opende in december 2021 haar deuren, nog geen jaar geleden dus. Sindsdien zijn er in een relatief korte periode al vier locaties bijgevoegd, waarvan Go!Gaming Nijmegen voorlopig de laatste is. De verwachting is dat er komend jaar echter nog wel één of meerdere vestigingen bij zullen komen, daar het concept een groot succes is gebleken in ons land. Dat is, onder meer, te danken aan de moderne uitrustingen en toplocaties van de gaming spots, maar ook aan de exclusieve events die zo nu en dan worden georganiseerd bij de verschillende locaties.

Wat Go!Gaming namelijk slim doet, is samenwerkingen afsluiten met vooraanstaande game developers. Zo werden er dit jaar bij Go!Gaming verschillende speciale events georganiseerd, waaronder Let’s Play Nintendo (in samenwerking met Nintendo Nederland) en Let’s Play Ubisoft, in samenwerking met Ubisoft, maker van Just Dance, TrackMania en nog veel meer games. Ook werd er een exclusieve actie op poten gezet rondom de film Uncharted, die gebaseerd is op het gelijknamige en razend populaire spel. Bij dat event konden bezoekers niet alleen het spel zelf spelen, maar ook een voorpremière van de film meemaken.

Nieuws