Het laatste eSport nieuws uit Nederland

Het laatste eSport nieuws uit Nederland

12 september 2022

In de wereld van de eSports is het nooit rustig, maar staat actie en dynamiek centraal. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen die de aandacht van fanatieke eSporters trekken. In dit artikel lees je het laatste Nederlandse eSport-nieuws. Lees snel verder, want de ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op.

Nieuwe episode Football Manager in november verwacht

Houd je van de eSport-game Football Manager. Zorg er dan voor dat je op 8 november klaarzit voor de release van Football Manager 2023. Recent verscheen een trailer, waarin deze voetbalsimulatiegame aangekondigd werd. Het spel is ontworpen door de gameproducent Sports Interactive. Afgaande op de trailer mogen we veel spanning en spektakel verwachten. Een vernieuwend element is dat Football Manager 2023 voortaan ook op de PlayStation 5 en iPad gespeeld kan worden. Een andere vernieuwing is dat er in de nieuwe editie van Football Manager een aantal nieuwe internationale competities opgenomen is. Zo kun je in deze versie onder meer meespelen met de Champions League, de Europa League, de Conference League en de Supercup. Dus haal straks alles uit de kast en zorg dat je een van de beste virtuele voetbalmanagers op deze aardbol wordt.

De belangrijkste nieuwtjes van Fifa 23

Het eSport-spel Fifa blijft zich elk seizoen doorontwikkelen. In vergelijking met Fifa 22 zitten er in Fifa 23 weer leuke nieuwtjes voor de fanatieke eSporters. Zo zijn er in de Hypermotion 2 gameplay diverse nieuwe animaties beschikbaar en is het mogelijk om de crossplay modus te gebruiken in 1 tegen 1 potjes. En natuurlijk kun je in de nieuwe versie van Fifa 5223 ook de nieuwste toernooien naar je hand zetten, zoals FIFA World Cup 2022 in Qatar en de Women’s World Cup Australië. Er zijn nog meer vernieuwingen doorgevoerd, maar die moet je zelf ontdekken als straks Fifa 23 uitkomt.

Nieuwe held Overwatch 2 is bekend

De vernieuwde eSport-game Overwatch 2 introduceert een nieuwe held, namelijk Kiriko. Dit vrolijke en blije vosje was een aantal maanden al te zien in de aankondigende trailer van Overwatch 2. In de nieuwe versie van de game kun je voortaan nieuwe heroes aan je game toevoegen via de optie Battle Pass. De personages komen dus niet meer automatisch binnen, maar je moet er iets voor doen. Een groot voordeel is wel dat het je geen geld meer kost om nieuwe gamepersonages vrij te spelen. Vanaf 4 oktober kun je de geüpdatete game Overwatch 2 gratis spelen via het vernieuwde Battle Pass-systeem, dus zet je gamestoel alvast klaar!

Nieuws