eSport nieuws: dit is de actualiteit!

eSport nieuws: dit is de actualiteit!

11 oktober 2022

Zoals elke sportsector is ook de wereld van eSport in Nederland dynamischer en voortdurend in beweging. In dit blog kun je het laatste belangrijke nieuws lezen over de eSport sector in Nederland. Welke ontwikkelingen en nieuwtjes zijn er momenteel?

Nieuwe update van NASCAR Cup Series seizoen 2022

Wie van NASCAR racen houdt, kan natuurlijk niet om de game NASCAR Cup Series 2022 heen. Het mooie van deze eSports game is dat er recent weer een mooie update is gelanceerd, die nieuwe mogelijkheden en opties biedt voor de racefanaat. De nieuwe update staat bekend als Ignition 2022 Season Expansion Update, of kortweg: Ignition. De Expansion Update zorgt voor diverse nieuwe features, waar gamers optimaal van kunnen genieten. Zo is de UI verbetert, is er een upgrade van de HUD toegevoegd en kan er gebruikt worden van nieuwe, enthousiast commentaar van de bekende Motor Racing Network’s commentator Alex Hayden. Verder zijn er nieuwe coureurs, teams en liveries voor het jaar 2022 toegevoegd, net als drie nieuwe hypermoderne automodellen van de merken Chevrolet, Ford en Toyota. Genoeg om van te genieten dus!

Hot news over Call of Duty 2024

Op 28 oktober aanstaande vindt de release plaats van Call of Duty: Modern Warfare 2. Rond deze lancering sijpelt overal nieuws binnen die op het eSports spel Call of Duty betrekking heeft. Zo opperde de gewaardeerde spelkenner TheGhostOfHope op het social media netwerk Twitter de verwachting dat Call of Duty 2024 waarschijnlijk een 2-jarige levenscyclus gaat krijgen in plaats van een 1-jarige cyclus. De meerderheid van de leden van de community staat achter deze waarschijnlijke aanpassing en steunt deze.

Furyhunter wint Hearthstone Masters Tour Maw and Disorder

Begin oktober 2022 vond de Hearthstone Masters Tour Maw and Disorder plaats. Iets minder dan 400 wereldwijde Hearthstone-spelers gingen de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs, een bedrag van maar liefst 25.000 dollar, in de wacht te slepen. Aanvankelijk leken de sterke Chinezen goed onderweg om hoge ogen te gooien in dit toernooi (7 drongen door tot de laatste 16), maar het was de Deense topspeler Furyhunter die er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor ging. In de finale versloeg hij een andere topfavoriet, namelijk de Braziliaanse LeandroLeal, met een afgetekende 3-0 eindstand. We zijn nu al benieuwd wie de volgende editie van Hearthstone Masters Tour Maw and Disorder op zijn of haar naam gaat schrijven en kijken dus al uit naar het volgende toernooi!

Nieuws